tisdag 4 oktober 2011

Birro, Kungen och (S)-budgetmotionen

Två, tre misshagliga. Det har avslöjats att kändisen Marcus Birro ansökt om att bli ordförande i Kristdemokraterna. Han har visserligen tagit tillbaka sin kandidatur, men nu helt välförtjänt fått sparken från TV4. Han befarar också att bli vräkt från sin bostad med barn och blomma. De rödgröna statuerar exempel och då gäller förstås inte den mångomtalade rödgröna regeln att "barn kan inte vräkas". Bort med Birro står det på plakaten i demonstrationerna på Söder i Stockholm. Kung Carl Gustaf går i stort sett samma öde till mötes. Han har på uppdrag av Internationella Scoutförbundet överlämnat en scoututmärkelse till den odemokratiske kungakollegan Abdullah i Saudiarabien. Drottning Silvia (f.d. [?] NSDAP) var vid tillfället iförd huvudduk, vilket betraktas som en försvårande omständighet för kungen och medför ansvar för medhjälp för henne. (Abdullah hade skänkt miljoner till Scoutförbundet.) Kung Carl Gustaf är snart f.d. Konungen II och Silvia blir förstås f.d. Drottningen II. Det ryktas att riksdagen skall besluta om saken redan i morgon.

(S)-budgetmotion uppskjuten. Dessa skrämmande händelser har medfört att Socialdemokraternas budgetmotion för 2012, som skulle ha offentliggjorts idag, är uppskjuten till på måndag den 10 oktober 2011.

Personligen tycker jag att Birros ansökan är en smula underlig. Jag tycker också att kungens överlämnande är en smula underligt m.h.t. vad som nyligen timat ifråga om kungavänner m.m. Men nu vänder vi på bladet! Som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar